Over ons

Het verhaal achter Homecoming Nederland

Ondertussen al
0
concerten mogen organiseren
  • Emmen

  • Stadskanaal

  • Hoogeveen

  • Veendam

  • Musselkanaal

  • Ommen

Van de voorzitter…

Bill en Gloria Gaither, twee toegewijde Amerikaanse tekstschrijvers, zijn eind jaren ’80 bekend geworden met hun Southern Gospel muziek. Deze twee mensen zijn vertolkers van wat God door zijn Zoon Jezus in hun leven heeft gedaan.

Door hun liederen worden vele harten geraakt en vinden veel mensen bemoediging. Denk maar eens aan het geweldige lied ‘Omdat hij leeft, ben ik niet bang voor morgen’ – Because He Lives’.

Deze muziek heeft ook harten in Noord-Nederland geraakt. Het enthousiasme van een grote groep muziekvrienden heeft geleid tot het oprichten van stichting Homecoming Nederland.

Het is de wens van de Stichting om het evangelie te verkondigen door zang en muziek, door met bewogenheid onze medemens te vertellen dat er een God is die de zonden van alle mensen heeft gedragen aan het kruis van Golgotha, dat die genade voor iedereen is die de Here Jezus wil aannemen als zijn/haar Verlosser en Zaligmaker.

Aan deze projecten doet een groep van zo’n 30 zangers en zangeressen en muzikanten mee die de Southern Gospel muziek een warm hart toedragen.

Homecoming Nederland nodigt u Graag uit om één van deze concerten bij te wonen en we hopen dat u, net als wij, blij en opgebouwd wordt van deze muziekgenre.

Tot ziens bij één van onze concerten.


“Omdat Hij leeft, ben ik niet bang voor morgen”